Zoek je een uitdagende stage
of afstudeeropdracht?

Wil je tijdens je studie ervaring op doen in het werkveld waarin jij je toekomst ziet? En wil je er eventueel zelfs al vervolg aan geven in een startersfunctie? Dan moet je bij Club Beter Bouwen zijn!

Bij Club Beter Bouwen zijn we eigenlijk altijd op zoek naar nieuwsgierige en eigenwijze studenten die niet zomaar iets voor lief nemen maar zichzelf de vraag stellen ‘hoe kan dit efficiënter?’

Wat voor onze medewerkers geldt, dan geldt ook voor onze stagiairs: Wij geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid tijdens jouw stageperiode omdat we geloven dat jij daardoor sneller kunt groeien. Natuurlijk is er altijd tijd en ruimte om te sparren met een ervaren collega. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons bovenaan de to do-lijst en zullen we daarvoor dan ook tijd maken.

Momenteel hebben we stagemogelijkheid op deze afdeling(en):

  • Stagiair(e) HRM
  • Stagiair(e) Marketing en Communicatie
  • Stagiair(e) Timmerman / Werkvoorbereiding / Calculatie
  • Stagiair(e) ICT
  • Stagiair(e) Administratie
  • Stagiair(e) Engineering

Sluit jouw studie niet aan bij onze vacature(s)? Een open sollicitatie is altijd welkom, dan kijken we samen of we een geschikte opdracht kunnen vinden.

Wat ga je doen als stagiair bij Club Beter Bouwen?

Wat jij precies gaat doen binnen Club Beter Bouwen is afhankelijk van je studie en interesses. Samen met jou gaan wij het gesprek aan over waar je behoefte ligt en wat wij jou kunnen bieden. Zo bepalen wij samen de inhoud van je stage en heeft jouw stage waarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling en voor ons als organisatie.

Zie jij het wel zitten om stage te lopen bij een bedrijf waar het doorvoeren van verbeteringen wordt gestimuleerd, waar je tijd en ruimte krijgt om te ontwikkelen, die jou de mogelijkheid geeft om te ontdekken wat het werkende leven inhoudt én waar we willen dat je vooral veel plezier hebt?

Laat dan snel van je horen!

Lees de ervaringen van stagiairs
die je voor gingen

Wie kan nu beter vertellen hoe het is om stage te lopen bij Club Beter Bouwen dan jouw voorgangers?
Lees hier de ervaringen van onze stagiairs.

Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf

In samenwerking met het SBB zorgen wij als erkend leerbedrijf voor een goede en veilige werkplek, en bieden wij goede
praktijkopleiders voor de juiste coaching en begeleiding van onze stagiairs.

Wat jij krijgt

Enthousiast geworden over een stage
bij Club Beter Bouwen?

Wij zijn doorlopend op zoek naar stagiaires en afstudeerders op zowel WO, HBO, als MBO-niveau. Wij hebben regelmatig stageplekken voor allerlei opleidingen, denk aan Bouwkunde, IT, Marketing en Communicatie en HR.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Wij horen graag van je! Neem contact met ons op of stuur direct een open sollicitatie.