Wat doet een Architect?

Een architect bij Club Beter Bouwen visualiseert de wensen van de opdrachtgever in een ontwerp voor een woning, utiliteitspand, schoolgebouw of multifunctioneel centrum. Voordat de architect kan beginnen met schetsen, vindt er een gesprek met de opdrachtgever plaats. Op basis van dit gesprek begint de architect te schetsen. Tijdens het ontwerpen houdt hij rekening met esthetiek én functionaliteit van een gebouw. Daarnaast moet het ontwerp haalbaar zijn en binnen de vergunningseisen passen.

De werkzaamheden van een architect

  • Ontwerpen maken in de daarvoor geschikte software;
  • Architecturale plannen ontwikkelen;
  • Haalbaarheidsonderzoeken uitvoeren;
  • Schetsen presenteren aan de opdrachtgever.

Creatief en klantgericht

Binnen het kader van de opdrachtgever is het aan de architect om zijn creativiteit de vrije loop te laten. Met een combinatie van klantgerichtheid en creativiteit weet de architect voor een verrassing te zorgen bij de opdrachtgever.

Wat onze collega’s zeggen

Wie kan je nu beter vertellen hoe het is om bij Club Beter Bouwen te werken dan je nieuwe collega’s?

Lees hier de ervaringen van onze werknemers.

Onze 5 kernwaarden

Alle plannen en ideeën worden pas werkelijkheid met gedrag. Om onszelf een richtinggevend kompas te geven hebben wij een aantal kernwaarden opgesteld die wij zie als onze leefregels. Ons dagelijks handelen toetsen wij aan deze waarden omdat wij deze waarden als fundamenteel zien om onze ambitie waar te maken.